Blikop jou
Blikop je werk
Blikop je relatie
Blikop …

Welkom bij blik op jou!
De naam zegt het al. Het gaat even helemaal om jou.

Blik op jou

Dat je op dit moment op deze website kijkt kan betekenen dat je niet lekker in je vel zit, dat je tegen problemen oploopt of dat je specifieke klachten hebt. Je wilt graag hulp.

Blik op jou biedt kortdurende psychologische hulpverlening aan jongeren (vanaf 12 jaar), jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

De combinatie van psychotherapie, hypnotherapie en counseling zorgt ervoor dat we altijd een behandelvorm kunnen bieden die bij jou en jouw probleem past. Want dat is waar het om gaat. Dat jij je gehoord, begrepen en geholpen voelt, op een manier die bij jou past. Je zult snel weer grip krijgen op de situatie en met de praktische aanpak merk je dat je zelf weer de touwtjes in handen neemt.

Onze kennis gaat verder dan we op de website kunnen vermelden. Hierdoor kan het zijn dat jouw onderwerp er niet tussen staat. Neem in dat geval gerust contact op.

“Een grote opluchting een therapeut te treffen die zelf ook de klappen van de zweep kent. Geen advies uit boekjes, maar echt bruikbare hulp. Heel fijn!”

NathalieArnhem

Onze dienstverlening

Integratieve Psychotherapie

Hypnotherapie

Coaching / Counseling

EMDR / EFT

Jongeren
(12 tot 18 jaar)

Jongvolwassenen (18 tot 23)

Volwassenen

Ouderen

Onze praktijk

Zet de stap
Maak een afspraak